...
...

Groep 1 1/8 finale

29 februari 2020 14:30

Vandaag 29 februari 2020 spelen we tegen Quick voor de beker. Het is de 8e finale en spelen tegen een pittig team wat we al wisten van te voren. We hebben namelijk in het begin van het seizoen ook tegen ze gespeeld in de beker en hadden toen met 3-1 ervan verloren in Den Haag. De wedstrijd was begonnen en ARC begon goed. Er kwamen kansen in de eerste 20 minuten. Joshua kreeg een grote kans, maar kon het doel niet vinden. Quick had 2 gevaarlijke voorzetten die gelukkig voor ARC niet werden afgemaakt. ARC kreeg een corner die kort werd genomen door Boyd en Jay, waarna Boyd de bal uiteindelijk gaf aan Nordin bij de zestien. Hij schoot op doel, maar werd gered door de keeper van Quick. ARC was de eerste helft beter, maar maakte hun kansen niet af. Derhalve bleef het 0-0 in de eerste helft.

Quick begon beter aan de tweede helft. Ze scoorde uit een snelle korte corner, omdat ARC niet oplette. Quick scoorde in de 50e minuut de 0-1. ARC kreeg ook kansen in de tweede helft, maar werden niet afgemaakt. Quick scoorde even later in de 77e minuut de 0-2. ARC was niet geconcentreerd. ARC ging meer op de aanval spelen en kwam er meer ruimte op het veld. Nordin schoot vanaf de zestien meter de 1-2 in de 85e minuut. ARC kreeg er nog een geloof in, maar het was te laat om nog een verlenging te bewerkstelligen. ARC verliest met 1-2 van Quick en is niet door in de beker. ARC heeft een unieke kans aan zich voorbij laten gaan. Als alle neuzen wel de goede kant hadden opgestaan was het wellicht heel anders gelopen. Nu alle pijlen maar richten op de competitiestrijd. Zaterdag a.s. wordt op Zegersloot de competitie hervat en is de tegenstander UDI’19 uit Uden. De aanvang is 14.30 uur.