Gustav Mahlerlaan 2009
1081LB
AMSTERDAM
tel. 020-6445577

Op de vroege morgen van sportpark Buitenveldert was er om 09.15 uur de aftrap van Buitenveldert - ARC op veld 1. In de eerste paar minuten had ARC een paar kansen die over of naast gingen, maar na 15 minuten scoorde Bilal de 0-1. Niet lang later gaf Thom vanuit de achterlijn een pass op Timon en die tikte de 0-2 binnen. Je zag dat wij beter de wedstrijd in kwamen en dat we meer als een team speelden. In het laatste kwartier van de 1e helft scoorde Thom de 0-3 binnen met assists-maker Adil. De tweede helft brak aan en na 10 minuten maakte Timon de 0-4 maar die werd helaas afgekeurd vanwege buitenspel. 5 minuten later scoorde Bilal wel de 0-4. Na 20 minuten in de tweede helft kwam Amine voor Robin erin en Joep kwam er voor Thomas in. We bleven goed spelen als team. Een mooie 1-2  vond plaats met Adil en Amine, en Adil gaf de bal voor op Bilal en die scoorde zijn 3e van de wedstrijd de 0-5. In het laatste kwartier scoorde Adil na een schitterende soloactie de 0-6. In de laatste minuut scoorde Bilal de 0-7, zijn 4e doelpunt van de dag. Waar het de week daarvoor nog goed fout ging tegen AFC’34 wist ARC nu wel de fouten van de tegenstander genadeloos af te straffen. Als het vizier nog scherper zou hebben gestaan waren in deze wedstrijd zeker de dubbele cijfers op het scorebord verschenen. Zaterdag a.s. is op Zegersloot asc Waterwijk de tegenstander. De aanvang van deze wedstrijd is 12.15 uur.