Randhoornweg 100
1422NE
UITHOORN
tel. 0297-563681

Na diverse verplaatsingen konden we eindelijk de laatste wedstrijd tegen de nog ongeslagen koploper Legmeervogels spelen. Helaas konden door de diverse aanpassingen onze trainers Marc en Luuk er niet bij zijn en zo ook de zieken en geblesseerden ( beterschap Marcion, Brent) en afwezigen ( Patrick, Donny). Dank aan Thimo en Ryan voor jullie assistentie, top!

Vanavond hadden we niets meer te verliezen maar bij winst zouden we nog een kleine kans hebben op promotie. Doel was om te genieten vanavond tegen de kampioen van onze divisie.

De wedstrijd begon sterk van onze kant. Gretig werd de aanval gezocht en zagen een goed zelfvertrouwen in het team. Na 10 minuten spelen begon het allemaal voor ons.

Nadat Sam de bal op het middenveld verovert geeft hij de bal diep op Wessel die met volle sprint vanaf rechtsbuiten vertrekt. Wessel geeft een lage voorzet op Mo die de bal mee weet te nemen en die 1 op 1 met de keeper niet faalt: 1-0. Grote blijdschap aan onze kant.

De wedstrijd golft op en neer. De snelle aanvallers van Legmeervogels houden onze verdedigers goed bezig en het was achterin flink aanpoten. Na een half uur worden ze ook beloond.

Legmeervogels weet de bal bij de linksbuiten te krijgen. Hij snijdt naar binnen en weet hem net buiten de 16 de bal in de rechterkruising te schieten: 1-1.

Na deze tegenslag gaan we weer verder . We krijgen nog enkele grote kansen maar we zijn n et niet scherp genoeg. Ondertussen proberen wij toch zoveel mogelijk opbouwend te spelen. Legmeervogels gebruikt vooral de snelle uitval en krult regelmatig de bal over onze verdediging heen. We zijn nu echter alerter dan in de 1e wedstrijd en de verdediging samen met Ryan weet verder onheil te voorkomen. 10 minuten later: als de keeper van Legmeervogels de bal heeft zet Mo hoog druk. Uiteindelijk weet hij de bal af te pakken en de bal naar Younes te passen. Hij kapt nog 3 verdedigers uit voordat hij de bal in het lege doel schuift, waardoor hij de 2-1 op het bord zet.

Na nog een grote kans van Mo is het rust.

In de pauze complimenten vanuit trainer Frans en zegt ons scherpte beginnen. Nou, dat heeft Legmeervogels geweten en onze Sam uitstekend begrepen.

In de eerste secondes van de 2e helft zet Sam goed druk en krijgt hij de bal via rechts mee. Hij geeft hem voor en via een licht tikje van Mo komt de bal links bij Nasser in de 16. Hij twijfelt geen moment en schuift de bal rechts van de keeper: 3-1.

Legmeervogels, zoals eerder vermeld, nog ongeslagen dit seizoen, gaat nu alles op alles zetten om de gelijkmaker te forceren. Dat dat niet altijd netjes gaat en dat ze wat gefrustreerd raken, is goed te merken. De beslissingen van de verder enthousiaste scheids waren niet altijd even duidelijk maar gelukkig ontspoorde het niet.

Na 20 muntyen in de 2e helft: Een verdediger van Legmeervogels geeft de bal tussen de verdedigers van ARC in waardoor de spits 1 op 1 met Ryan komt. Hij rent om Ryan heen en schuift de bal in het doel, waardoor het 3-2 wordt. Dan wordt het spannend. ARC zet nu alle reserves in . Legmeervogels blijft de lange bal spelen maar daar zijn we nu echt alert op.

In de laatste minuten van de wedstrijd rent Younes via links met de bal en weet hem met links voor te geven. Levi stelt zich tactisch op bij de 2e paal en weet binnen de 16 meter met een dropkick te bal in het doel te schieten: 4-2!

Vlak daarna fluit de scheids af. Een terechte overwinning en teamprestatie. Top: Ryan, Kas, Beau, Thimo, Daan,Tim, Sam, Nasr, Wessel, Younes, Mo, Pim, Levi, Sem!

Zo zijn we als 3e geëindigd in deze poule. Volgende week weten we of dat promotie gaat inhouden. Zo niet, dan zijn we klaar voor de 2e helft en gaan we dat alsnog voor elkaar krijgen! Top gedaan mannen!