Quick JO18-1

Divisie 5 E

12 maart 2022 14:30

A. Oskam

Vandaag wederom een primeur, de 1e keer dat een JO18-1 van ARC gepromoveerd is naar de 5e divisie en daar het 1e punt pakt.
De tegenstander vandaag is Quick. Een team dat vanuit een andere 6e divisie gepromoveerd is. Daar waren zij ongeslagen, geen puntverlies en in iedere wedstrijd hadden zij gescoord. Dat beloofde wat voor deze wedstrijd.
Door enkele afwezigen hebben wij assistentie gekregen van een aantal spelers van JO17-1: Evan, Amine, dank!
De 1e helft verliep niet verkeerd voor ons. We creëerden enkele goede kansen maar wisten die niet te benutten. Quick, met technisch zeer vaardige spelers, probeerde de bal regelmatig over onze verdediging heen te spelen en via de snel opkomende backs onrust te zaaien. Gelukkig werden de aanvallen goed gepareerd en jammer dat we voor rust niet wisten te scoren. Zo bleef het 0-0.
Na rust zette Quick een tandje bij. De druk nam toe. Dat gaf in het 1e gedeelte van de 2e helft wat ruimte voor counters maar die leverden niets op. Quick sloot ons steeds meer op op onze eigen helft en de spanning nam toe. De verdediging had de handen vol en Patrick moest een aantal keer weer zijn uiterste best doen. Een buitenspeldoelpunt van Quick werd terecht afgekeurd. De spanning
In het veld nam toe en ook merk je dat Corona wat met de fitheid van diverse spelers aan beide kanten had gedaan.
Uiteindelijk wist Quick niet door onze verdediging te komen en na enkele spannende slotminuten blies de scheids af.
Op basis van 2 helften was een gelijkspel een terechte uitslag. Op basis van de 2e helft was ARC het meeste blij met het 1e punt in de 5e divisie. Uiteindelijk dus een zwaarbevochten gelijkspel
Een goed begin en we gaan eens kijken hoever we komen in dit sterke veld.