Charlottestraat 7
2245VW
WASSENAAR
tel. 070-5179748

Afgelopen dagen speelde ARC JO18-1 drie keer tegen een team uit Wassenaar. Twee keer tegen S.V. Wassenaar, een club met alleen maar expats. De andere tegen Graaf Willem II VAC.
De eerste wedstrijd tegen Wassenaar verliep probleemloos. In de rust 5-0 maar we vergaten in de 2e helft door te drukken. Het werd uiteindelijk-slechts- 6-0.
De tweede wedstrijd tegen Graaf W II VAC leek ook probleemloos te worden. We kwamen al snel op 2-0. Daarna 3-0 maar na de aftrap scoorde zij gelijk de 3-1. In de 2e helft begon het te hagelen en sneeuwen en werd het er allemaal niet beter op. We maakten vervolgens de 4-1 maar gelijk na de aftrap wederom een tegendoelpunt. 4-2. Dit werd uiteindelijk ook de eindstand.
De 3e wedstrijd was op papier een " makkie". Maar onderschat een tegenstander nooit!!
Tot onze verbazing wist SV Wassenaar snel de 1-0 te maken. En alsof dat nog niet genoeg was werd het 2-0 vanuit een penalty. Wij konden daarentegen amper een vuist maken en 2-0 was ook de ruststand..
Tijdens de rust hebben Luuk en Frans de jongens duidelijk gemaakt dat we dit echt aan onszelf te danken hebben en dat we gewoon als team 100% moeten spelen, iedere wedstrijd, en dat dan pas resultaat komt. Gemakzucht en onderschatting levert ons alleen maar verlies op.
De 2e helft gaf een heel ander spelbeeld. We maakten snel de 2-1 en de 2-2 en warempel, de muziekband achterons begon ons te ondersteunen. Dit hielp uitstekend en zo liepen we in de 2e helft uit naar 2-7, het groots aantal doelpunten in één helft van ons.
Zo konden we uiteindelijk toch weer met een goed gevoel naar huis gaan. We stonden zelfs heel even bovenaan in onze competitie!
Komende zaterdag tegen Quick mogen we ons echt niet meer laten verrassen. Daar zal vanaf de eerste seconde 100% concentratie nodig zijn. Bijzonder dat we nu, na promotie, zelfs al meespelen om de 1e plek.