...

Divisie 4 B (najaar)

10 september 2022 12:15

Anoniem

Vandaag de pot tegen DSO op het programma. De jongens wisten wat er moest gebeuren en dat is 3 punten pakken. In een goede eerste helft waarin we geen kans weg gaven en scherp voor de goal waren komen we op 2-0 en gaan we mee de rust in. In de tweede helft komt DSO beter uit de kleedkamer en op zoek naar de aansluitingstreffer. Door de snelle spits en handige steekballen komen zij op 2-1. Na een communicatie fout achterin staat het snel 2-2. DSO geeft veel druk en staat hoog op waardoor er ruimte ontstaat en ARC hier goed onderuit voetbalt. Youssef met een uitstekende invalbeurt tekent met een assist op Kyan die voor de 3-2 zorgt. Een dan neemt Youssef ook nog eens de 4-2 voor zijn rekening. DSO weet het niet meer en begint agressiever te worden. Tegen het einde van de wedstrijd een opstootje waar wij als ARC zijnde weglopen en DSO zich laat gaan. ARC krijgt en DSO krijgt rood en geel en de scheids vindt het in de 94e minuut wel mooi geweest en fluit voor het eindsignaal. Een prima verdiende overwinning en een wedstrijd waarin de jongens zich goed staande hebben gehouden na de gelijkmaker! Complimenten naar het gehele team! Zaterdag a.s. is dan weer de volgende uitdaging. Dan reist O17-1 af naar Uden waar Udi’19 de tegenstander is. Maar eerst wordt er dinsdagavond thuis nog geoefend tegen SVC’08. De aanvang is dan 20.15 uur.