Sportlaan 8
2806HC
GOUDA
tel. 0182-517576

Op een warme en benauwde dag speelde 023 zijn eerste competitiewedstrijd.  Jodan Boys " Uit", altijd lastig.. en dat bleek. JB kwam veel beter uit de startblokken en waarbij wij de nauwkeurigheid mistten, wisten de spelers van JB elkaar goed te vinden. Fysiek gingen zij er ook beter in en ver- en heroverden vaak de 2e bal.  Achterin was het hard werken bij ons en voorin creeerden wij weinig mogelijkheden. De 1-0 ruststand was daarom ook meer dan terecht.

De 2e helft had JB het eerste half uur wederom een overwicht en de 2-0 was daarom ook verdiend. Nadat we gewisseld hadden kwam er wat meer pit van onze kant in het voetbal en kregen we daarom ook meer mogelijkheden. Het was uiteindelijk Nasser, na goed voorwerk van Sergej, die 5 minuten voor tijd de 2-1 liet aantekenen en met nog wat meer geluk had er zelfs nog een gelijkspel in gezeten. Gezien het totale wedstrijdbeeld was de overwinning van JB terecht. Het jonge ARC 023 zal de komende periode aan kracht gaan winnen en dan zullen de resultaten vanzelf gaan komen. Succes mannen komende wedstrijden!