Bok de Korverweg 1
3056PD
ROTTERDAM
tel. 010-2519899

Nadat ARC een paar weken geleden met 4-0 thuis van Sparta AV had gewonnen, wisten ze dat Sparta nog wat recht te zetten zou hebben in de return.
De eerste helft begint sterk van ARC: veel balbezit en weinig weggeven was het doel voor de wedstrijd. Dit lukt aardig, want Sparta weet in de eerste helft niet vaak gevaarlijk voor het doel van ARC te komen. De druk van ARC neemt hierdoor alsmaar toe en resulteert ook in een doelpunt. Jesper krijgt de bal van achteren en ziet Sergej tussen de verdedigers weglopen. De bal wordt gegeven en Sergej weet hier goed gebruik van te maken door de keeper 1 op 1 te verslaan: 1-0. Dit is tevens ook de ruststand.

In de tweede helft schiet Sparta AV uit de startblokken en zijn ze veel scherper dan ARC. In de eerste 10 minuten weet de aanvaller van Sparta AV zich los te maken en zet zichzelf in een gevaarlijke 1 op 1 situatie met Caine, waarna hij wordt neergehaald in de 16 meter en er een penalty veroorzaakt wordt. Deze wordt zorgvuldig ingeschoten waardoor de 1-1 al vroeg in de tweede helft op het bord staat. Hier laat Sparta het niet bij: de 2-1 wordt ook een paar minuten daarna ook nog gemaakt. Hierna lijkt Sparta AV zich wat meer terug te trekken en op de counter te spelen, waardoor ARC de ruimte krijgt om te voetballen. In de laatste 10 minuten weet ARC nog wel wat terug te doen: Wessel krijgt de bal diep op rechts en geeft hem voor, waar vervolgens Thimo de bal bij de tweede paal in kan koppen. De 2-2 staat vast en dit is ook de stand waarmee de wedstrijd wordt geëindigd. Een ietwat teleurstellend resultaat voor ARC, aangezien er veel meer in zat dan een gelijkspel.

Volgende week voetbalt ARC O23 thuis tegen Oliveo, wat gegarandeerd een leuke wedstrijd zal worden!