Overtuigende overwinning voor ARC 023-1!

Sportlaan 2
2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3692141

Nadat ARC vorige week met 1-1 gelijk had gespeeld tegen VOC had ARC de 3 punten erg hard nodig. Dit zou dus moeten gebeuren tegen Oliveo!

ARC begint goed aan de wedstrijd en  heeft al gelijk het overmacht in de wedstrijd. Na 10 minuten krijgt Miguel de bal vanaf links en geeft de bal voor. Deze komt bij Sergej bij de tweede paal terecht : 1-0! Een paar minuten later wordt Sergej in de 16 neergehaald en geeft de scheids hiervoor een penalty. Sergej neemt hem zelf en schiet de 2-0 onberispelijk binnen. Nadat de wedstrijd kort onderbroken wordt doordat de scheids omver wordt gelopen en even pauze moet nemen, gaat de wedstrijd weer verder. Kort hierna wordt de rust aangegeven.

De tweede helft begint onrustig van beide kanten, maar dit verandert als ARC de onrust verbreekt met de 3-0. Nadat vanaf rechts de voorzet wordt gegeven schuift Sam deze vervolgens uitstekend in de linkerhoek, wat de voorsprong van ARC vergroot. Na het missen van een paar grote kansen krijgt ARC de bal in de 16 van de tegenstander. Djemairo weet open te draaien en schiet de bal hard in de rechterkruising: 4-0. De wedstrijd blijft verder in het voordeel van ARC en Oliveo weet er niet goed uit te komen. Tom krijgt vervolgens de bal aan de rechterkant en schiet van afstand op doel. De keeper houdt de bal nog, maar in de rebound is het Sam die voor leeg doel in kan tikken: 5-0. De wedstrijd eindigt als Sam de bal op randje 16 van Janz krijgt en de bal met zijn linkerbeen de kruising in schiet, wat de eindstand op het bord zet. De wedstrijd eindigt in 6-0, overtuigende wedstrijd van ARC!