Toernooiweg 101
2741LE
WADDINXVEEN
tel. 0182-615006

Zaterdag 8 oktober, de G1 van ARC gaat op bezoek in Waddinxveen, Be Fair is de tegenstander van vandaag.
Berichten uit betrouwbare bron vertellen ons dat onze tegenstander kampt met veel blessures dus vooraf kunnen we niet echt inschatten hoe goed of slecht het team zal zijn dat vandaag tegenover ons komt te staan.
Gezien onze goede start en bij onze mannen het altijd aanwezige geloof in het "kampioenschap" hopen we dat het mee gaat vallen.
De hechte groep supporters (waarvan we er vandaag 1 missen, maar we verwachten daarvoor maandag wel een verklaring) is zoals altijd aanwezig en neemt lekker plaats in het zonnetje.
Om 10 uur fluit de scheidsrechter voor het begin en 2 minuten later ligt de bal in het netje 0-1 voor ons, dat is lekker en goed voor het zelfvertrouwen.
BeFair moet nu natuurlijk wat terug gaan doen maar zijn niet bij machte onze hechte verdediging te passeren.
Wij hebben daar minder moeite mee en lopen al snel uit in doelsaldo, het grote aantal geblesseerden aan de kant van Be Fair laat zich dus gelden. We gaan rusten met een 0-5 voorsprong.

De tweede helft is een kopie van de eerste, Be Fair doet zijn uiterste best maar creëren eigenlijk niets meer, wij gaan rustig door met doelpunten scoren wat misschien wel de doorslag gaat geven straks als de prijzen worden verdeeld. Een "klinkende" 0-10 staat op het scorebord na het laatste fluitsignaal.

We hebben vandaag een super leuke wedstrijd gespeeld, een zeer sportieve en vriendelijke tegenstander (ondanks de uitslag) en alle spelers en supporters gaan tevreden richting Alphen aan de Rijn.