tel. 0174-626638

Helaas heeft VR1 de bekerfinale niet weten te winnen.
IMG_7089_002.PNG
In de wedstrijd die bij Westlandia werd gespeelt bleek Xerxes DZB te sterk.

Ondanks dat er in een optimale sfeer met elkaar naar de wedstrijd toegeleefd is konden we op het veld moeizaam een vuist maken tegen het felle Xerxes.
We begonnen deze finale avond met een maaltijd in het Bussineshome van ARC, waarna de bus op ons stond te wachten. Het team, aangevuld met supporters oa een deel van de MO15 meiden ging opgewekt op pad naar Naaldwijk. In Naaldwijk sloot ook verzorger Hans (Heren 1) aan. De sfeer bij Westlandia was mooi en gezellig.

In de wedstrijd, die prima begeleid werd, nam Xerxes al snel het initiatief en werden gevaarlijk voor de goal van Romy. Het initiatief bleef eigenlijk de hele eerste helft bij de tegenstander waardoor onvermijdelijk de 0-1 binnen geschoten werd. Na een ongelukkig eigen doelpunt ging ARC de kleedkamer in met een 0-2 achterstand.

In de rust hebben de meiden elkaar toegesproken waardoor we de tweede helft met meer vertrouwen begonnen. Het eerste gedeelte van de tweede helft was duidelijk voor ARC zonder dat er echt kansen uit kwamen.
Ja en dan moet je eigenlijk de aansluitingstreffer maken in plaats van een extra tegendoelpunt krijgen, wat dus gebeurde. Toen uiteindelijk de 0-4 ook viel was het natuurlijk gedaan.

Ondanks alles is het toch een leuke avond geworden. De dames lieten zich niet kisten en hebben er in de bus nog een leuk feestje van gemaakt. Een bekeravond is toch ook nog steeds een feestje!