Roodemolenweg 5
2171AX
SASSENHEIM
tel. 0252-214098

Een goede voorbereiding, gevolgd door een driepunter tegen BOL en tegen HBC een prima eerste helft. Maar daarna is ARC 1 het volkomen kwijt. In de tweede helft tegen HBC lukte het niet om na de 1-1 door te drukken en tegen Purmersteijn werd kansloos verloren. Datzelfde gebeurde zaterdagmiddag op sportpark Roodemolen tegen Ter Leede. Na negentig minuten stond er 3-0 op het scorebord.

De ploeg van Mark Evers mist plezier, bezieling ,spelvreugde en vertrouwen en dat is zichtbaar in het veld. In de eerste helft kwamen de rood/zwarten tot welgeteld een schot op doel van Luuk Slegt. Daar ook het Ter Leede van Niek Oosterlee niet wist te scoren doordat er een bal voorlangs zeilde en Niels de Vogel steeds paraat was,  zochten de ploegen met 0-0 de kleedkamer op.

In de tweede helft waren was Ter Leede de bovenliggende partij, Toch was ARC het dichts bij een doelpunt. Niek Ossevoort schoot in vrije schop op de paal. In minuut 67 counterde Ter Leede na een hoekschop van ARC prima. Huib Oversloot, zaterdagmiddag de beste ARCer, kopte iets te kort terug en Mark de Kruijs was er als de kippen bij om de 1-0 te scoren. Hierna probeerde ARC het wel, maar lukte het niet. In minuut 80 was het Huib Oversloot die ongelukkig een eigen doelpunt scoorde en vijf minuten voor tijd wilde Arjan Ouwendijk in de zestien voetballend uitverdedigen. Dit mislukte en via een schot zette Ton Bloemendaal de 3-0 eindstand op het bord.

Teleurgesteld verliet ARC het veld. Het zit in de hoek waar de klappen vallen. Aan de lijst van blessures van Yassin Kaabouni, Pepijn Kooij, Tjerk Ligtvoet, Neal Arnoldus en Nick Coster kan na zaterdagmiddag ook Ronaldo toegevoegd worden. De gifbeker zal helemaal leeggedronken moeten worden. Voetbal begint bij plezier. Dat zal terug moeten komen. Als ook de geblesseerden dan terugkeren komt het best weer goed voor ARC. Voor nu is het voor trainer Mark Evers een flinke uitdaging om dat te gaan realiseren. Volgende week uit naar AFC'34 in Almaar en dan geldt natuurlijk: nieuwe ronde nieuwe kansen.