Kievitsheuvel 1
2411LL
BODEGRAVEN
tel. 0172-611312

Na een klinkende overwinning op Bernardus staat op deze zaterdag de tweede bekerontmoeting op het programma.

Het is bloedverziekend heet, aldus coach Janet dus dat zal zeker iets zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Het zal misschien lastig worden om steeds te blijven bewegen zonder bal.
ARC weet redelijk snel te scoren door Eveline na een aantal goed aanvallen. De voorhoede van ESTO beschikt overigens ook uit speelsters die gevaar kunnen stichten. Op snelheid worden we regelmatig geklopt. Dit wordt ook het beeld van de eerste helft. ARC wil doordrukken, want het is wel duidelijk welk team er beter is, maar de droom van ESTO blijft levend door een aantal snelle gevaarlijke aanvallen, waar overigens nooit echt doelkansen uitkomen. ARC speelt veel situaties niet goed uit waardoor het lang 0-1 blijft. Vlak voor rust knalt Britt dan toch de 0-2 binnen.

In de rust wordt het zout aangevuld met een zakje chips en ARC kan er weer tegen in de tweede helft. Door wat wissels en omzettingen laten de dames een prima 20 minuten zien waarin echt afstand genomen wordt van ESTO. Twee doelpunten van Shemaine en een doelpunt van Eveline  maken de voorsprong groter.  De snelle aanvallers van ESTO worden nog wel beloond met een tegendoelpunt na een rommelige situatie achterin bij ARC.
Hierna drukt de jarige Shemaine definitief een stempel op de wedstrijd door de 1-6 en 1-7 binnen te schieten met haar linker.

Deze uitslag betekent dat ARC deze poule al gewonnen heeft en de wedstrijd van volgende week tegen Spirit kan gebruiken om door te ontwikkelen naar nog meer vastigheden.

Zaterdag 16 sept  11.00 is vrouwen 1 weer te bewonderen op veld 1 bij ARC!

Romy, Rianne S (45” Laura) Rianne Z, Femke, Meike, Iris, Kirsten (45” Jonne ) Vera, Britt (70” Tess), Shemaine, Eveline.

9”   0-1 Eveline