Kansen op titel lijken verkeken na 1-3 nederlaag tegen Meerburg.

...

Divisie 6 E

23 maart 2024 14:15

F.C. van der Salm

In de tweede helft leek er nog geen vuiltje aan de lucht nadat O18-1 op een 1-0 voorsprong kwam door een toegekende strafschop. De eerste helft golfde op en neer en er kwamen kansen voor beide teams die geen doelpunten opleverden. In het begin van de 2e heft was ARC heer en meester. Tot het moment dat het op voorsprong kwam. Geen vuiltje aan de lucht zou je denken. Maar de voorsprong werd door slordig verdedigingswerk binnen ca. 10 minuten teniet gedaan, waardoor Meerburg op een 1-3 voorsprong komt die het niet meer uit handen gaf en uiteindelijk als overwinnaar van veld kwam. Opgelopen frustraties die ARC zich zelf mag aanrekenen zorgen ook nog voor geel en in de slotfase zelfs voor rood. Een prestatie waar O18-1 niet trots op hoeft te zijn. Hiermee lijken ook de kansen op een kampioenschap na deze nederlaag bijna verkeken. Maar eindigend met een kritische noot, zal houding en gedrag, zowel bij trainingen als ook bij wedstrijden, binnen de selectie moeten veranderen wil het nog enigszins kans maken op een positief eindresultaat. Je kunt alle voetbalweerstanden erbij gaan halen deze wedstrijd, maar de schuld zoeken bij jezelf is volgens mijn mening het enige dat telt.