Prima 3-6 oefenwinst tegen 3e divisionist VELO O19-1

VELO JO18-1

-

ARC JO18-1

24 januari 2024 20:00

Afgelopen zaterdag waren de weersomstandigheden er de reden van dat veel voetbalwedstrijden werden afgelast. Waar iedereen stond te trappelen om aan de nieuwe competitieronde te willen beginnen was er bij iedereen de teleurstelling over de afgelasting. Gisteren stond er de oefenwedstrijd tegen VELO O19-1 in Wateringen op het programma. Velo was in het verleden regelmatig de opponent van ARC O19-1. Hoewel deze tegenstander altijd moeilijk te bestrijden was gelukte het ARC O19-1 (toen nog gewoon A1) er veelal met de volle winst van het veld te stappen. Hoogtepunt was de kampioenswedstrijd thuis op Zegersloot. Zaterdag 28 april 2012 lukte het ARC A1 in een bloedstollend duel in de slotminuten de winnende 1-0 te scoren. Daarmede was promotie naar de 2e divisie landelijk een feit. Hoewel ik zelf gisteren niet aanwezig was werd ik regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van deze wedstrijd. Bij de rust stond de stand 2-4 op het scorebord. Nog verrassender was toen ik de einduitslag tenslotte hoorde. Met een 3-6 overwinning trok ARC O18-1 aan het langste eind. Een fantastisch oefenresultaat dat zeker veel vertrouwen moet geven voor de ontmoeting tegen FC Lisse. In de eerste competitieronde was dit team eveneens gedegradeerd. Natuurlijk ligt de eerste ontmoeting op Zegersloot nog redelijk vers in het geheugen. ARC wist pas in de tweede helft de stand op te schroeven naar een ware zeven-klapper winst. De wedstrijd in Lisse was er de winst voor FC Lisse. De conclusie mag zijn dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Zaterdag is de aftrap op Zegersloot is om 14.15 uur en de wedstrijd is ingedeeld op veld 6. Bijgaand ook nog de doelpunten maker in willekeurige volgorde. Dean 2x, Milan 2x, Thomas (O17-1) 1x en Zine 1x. En Velo wist natuurlijk 3x het net te vinden, 2x in de 1e helft en 1x in de 2e helft. Helaas zijn er geen foto’s van deze ontmoeting. Daarom wat foto’s van de wedstrijd in 2012.