Ondanks nederlaag toch stijgende lijn te bespeuren.

27 augustus 2021 21:30

Na een moeizame overwinning op Jodan Boys, stond er een tweede oefenwedstrijd voor de O17-1 op dinsdag 24 augustus op het programma. Westlandia O17-1 was de tegenstander in een wedstrijd die werd gespeeld op veld 2. Veel jongens uit de O17-1 van ARC hebben al vaker tegen dit team van Westlandia gespeeld en wisten dus ongeveer hoe Westlandia zou gaan spelen. In de eerste helft creëerden we een aantal goede kansen met Morris, Timon en Loet, maar de bal wilde er niet in. Westlandia wist echter wel haar grootste kans af te maken. Na een goede lage voorzet kon een doorlopende middenvelder de bal in de 21e minuut de 0-1 makkelijk in het doel schuiven. Na ongeveer een half uur gevoetbald te hebben landde Thom verkeerd en schoot er kramp in zijn kuit. Hij moest helaas het veld verlaten. Na een paar minuten gespeeld te hebben in de tweede helft moest ook Adil helaas het veld verlaten. Omdat Bilal en Joep allebei afwezig waren hadden we maar 1 veldspeler op de bank zitten. Brent, normaal gesproken onze keeper kwam noodgedwongen in het veld voor Adil. Op een aantal sprintjes na wist ook Brent niet veel te creëren. Beide teams wisten gedurende de tweede helft niet meer te scoren waardoor de eerste nederlaag van ARC O17-1 een feit was. Aankomende zaterdag staat de eerste officiële wedstrijd van ARC O17-1 op het programma. Excelsior Maassluis is de gewaagde tegenstander van ARC voor een plek in de volgende Bekerronde. De aftrap van die wedstrijd is om 12:15 uur op veld 6 op sportpark Zegersloot.