Vrouwen 1 naar volgende ronde

15 juni 2022 8:00

Arry Zwaan

ARC Vrouwen 1 speelde gisteravond de nacompetitie wedstrijd voor promotie naar de 1e klasse tegen Hercules uit Utrecht.

In de eerste helft was het een beetje aftasten van beide ploegen met de beste kansen voor ARC, maar tot scoren kwam men niet. Ook Hercules wist in de eerste helft het net niet te vinden en zo werd de ruststand 0 – 0.

De tweede helft bleef ARC op zoek naar het 1e doelpunt en in de 60e minuut was het Shemaine Verkleij, na een pass van Vera Prins, die de score wist open te breken. Hercules stelde hier weinig tegenover of het was Romy Toebosch die het doel met verve verdedigde. De bevrijdende 0 – 2 (75e minuut) werd door Rianne Zwaan gescoord met een indraaiende corner, die pardoes achter de keeper in het net viel.

ARC hield de wedstrijd verder onder controle en na 90 minuten zat de overwinning in de tas.

Zaterdag as gaan de Vrouwen van ARC naar Haarlem om daar DSS VR2 te bestrijden. Op sportpark Pim Mulier wordt om 12.00 uur afgetrapt. Daarna kunnen alle supporters afreizen naar Volendam om de heren van ARC 1 aan te moedigen!