RKAVV VR1 - ARC VR1

25 maart 2024 9:15

Kevin Vink

Zaterdag 23 maart 2024 speelde ARC VR1 om 12:30 uur uit tegen RKAVV VR1. De wedstrijd begon een kwartier later omdat het veld nog niet vrij was.

Bij de start van de wedstrijd was meteen duidelijk dat bij de vrouwen van ARC de koppies goed stonden. Er werd vrolijk gecombineerd en de vrouwen hadden er duidelijk plezier in.Shemaine opende de score na een heerlijke steekpass van Vera, 0-1. Daarna kreeg ARC voldoende kansen, maar gescoord werd er niet. Bij RKAVV was men regelmatig te laat in de duels wat resulteerde in een aantal vrijetrappen voor ARC.RKAVV zocht via de lange bal soms de aanval. Na een buitenspel situatie waarbij door Inge gevlagd werd, scoorde RKAVV. De scheidsrechter vond het geen buitenspel, 1-1.Vlak daarna ontstond aan de andere kant eenzelfde situatie. De grensrechter van RKAVV vlagde, Shemaine scoorde na een steekpass van Iris, maar ook hier gaf de scheidsrechter aan: goal! 1-2Hierna was bij de speelsters van RKAVV de maat vol. De scheidsrechter moest het ontgelden en die besloot de wedstrijd stil te leggen. Na 5 minuten hervatte hij de wedstrijd. Shemaine scoorde direct met een kopbal uit een vrijetrap van Britt, 1-3. Een onvervalste hattrick. De scheidsrechter had de tijd niet helemaal op orde. Na 65! minuten en veelvuldig reclameren van beide teams blies hij eindelijk voor de rust…Na rust ging ARC rustig verder waar ze mee bezig waren. RKAVV werd bij vlagen weggespeeld. Met solide verdedigen, een dynamisch middenveld en een gevaarlijke aanval werd RKAVV weggespeeld.Julia werd 20 meter van de goal getackeld en kreeg een vrijetrap. Shemaine schoot haar vierde doelpunt binnen uit die vrijetrap, 1-4. RKAVV scoorde nog de 2-4 door een klein foutje achterin. Shemaine herstelde dat snel door de 2-5 binnen te frommelen na een misverstand tussen de keepster en verdedigster van RKAVV. Haar vijfde van deze middag.Kasandra verving 20 minuten voor tijd Natalia en bekroonde haar invalbeurt met de 2-6 nadat ze de bal vrij kon inschieten, omdat de keepster van RKAVV de bal niet goed wegwerkte na een schot van Britt.Het slotakkoord was aan Anouk, die trouwens heerlijk stond te spelen op het middenveld deze middag. 2-7 na een afstandsschot.Een mooie teamprestatie waaraan iedereen, inclusief de invallers, zijn/haar bijdrage heeft geleverd.Opstelling: Romy, Jonne, Rianne Z, Britt, Meike, Iris, Anouk, Vera, Julia, Shemaine, Natalia.Wissels: Tess, Rianne S, Eveline, Kasandra