Overwinning op Quick JO18-1 in eerste oefenduel

26 augustus 2021 9:00

Bert Van de Voort

zaterdag 21 augustus, nog niet helemaal compleet maar wel alvast de 1e oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Quick

2-1 overwinning op Quick JO18-1!
Vandaag de eerste oefenwedstrijd tegen een niet geringe tegenstander, Quick JO18-1 uit Den Haag. Net als wij geplaatst in de 6e divisie maar net als wij van plan om daar niet al te lang te blijven.
Quick had er al 3 oefenwedstrijden op zitten maar waren nog niet compleet. Ook wij zijn nog niet compleet of slechts een aantal uurtjes terug van vakantie. Maar we waren benieuwd waar we op dit moment zouden staan.
De 1e helft verliep gelijkwaardig. Twee ploegen die wel wilden voetballen, af en toe gevaarlijk waren maar niet tot scoren kwamen. 0-0 een terechte ruststand.
Na de rust wat tactische wijzigingen en nu een aanvallender ingesteld ARC. Er kwamen mooie kansen maar de scherpte ontbrak. Na enkele minuten in de 2e helft kreeg Quick een vrije trap op de rand van de 16m. Deze werd prima ingeschoten en zo was het 0-1.
ARC ging vol goede moed op zoek naar de gelijkmaker. Er was nu een licht overwicht van ARC maar wederom ontbrak de scherpte en soms het geluk.
Dan een kwartier voor tijd. Brent neemt een hoekschop en Mo kopt netjes de gelijkmaker. 1-1.
ARC wilde echter deze wedstrijd winnen en bleef de aanval
zoeken.
Dan vlak voor tijd, Pim kreeg de bal in de 16m en 1 op 1 met de keeper maakte hij het koel af: 2-1!