3-0 overwinning op Graaf Willem II VAC JO 18-1

2e overwinning in oefenserie.

Vandaag de 2e oefenwedstrijd, tegen Graaf Willem II VAC JO18-1.
Ook een team wat in de 6e divisie gaat voetballen dus wederom een graadmeter.
De wedstrijd was nog maar een paar minuten oud of de net van vakantie terug gekomen Sem maakte de 1-0. Dat beloofde wat voor de middag dus we gingen er eens goed voor zitten.
Helaas werd het spel wat slordig en van beide kanten waren de teams zoekende. Ondanks een licht overwicht van onze kant was het GWIIVAC dat de beste kansen had en we mochten van geluk spreken dat we ongeschonden de rust haalden.
De tweede helft een iets beter ARC en halverwege werd dat beloond. Een mooie corner van Beau welke het doel in draaide en waar Aziz aan alle speculaties een einde maakte door hem van dichtbij definitief in het net te schieten. 2-0.
Dan in de laatste minuut, een mooie aanval van rechts. Beau schiet hem goed voor en Aziz maakt het netjes af. 3-0. Hierna floot de scheids af.
Het spel zal komende weken wel wat beter moeten worden maar het is verder knap dat we ondanks dat netjes met 3-0 wonnen en achterin dus de nul wisten vast te houden.
Komende week rust en dan starten we met de competitie.