... (schot)

6e klasse 09

1 december 2018 10:15

Onbekend

De JO15-6 is afgelopen zaterdag in een ware thriller kampioen geworden tegen Rohda JO15-2!

In de laatste wedstrijd van de competitie speelt de nr 1 tegen de nr. 2. De stand is in punten gelijk maar ARC JO15-6 heeft een beter doelpuntensaldo, een gelijkspel zou dus voldoende moeten zijn voor het kampioenschap. De wedstrijd gaat in het begin gelijk op met kansen over en weer. Dan geeft ARC gas en staan we met de rust 2-0 voor. Al snel na het begin van de 2e helft is 3-0! Met ca. 35 toeschouwers is het genieten! Rohda doet nog een poging en scoort nog een keer, het staat 3-1. ARC blijft rustig, scoort de 4-1 en kan het uitspelen.

Van de 9 wedstrijden hebben we er 8 gewonnen en dus verdiend kampioen. Op het veld worden door jeugdvoorzitter Cees -Jan van Leeuwen kampioenscertificaten en medailles uitgedeeld aan de spelers en de 'staff', in de kantine wordt genoten van een frietje en een frisdrank. Nu eerst genieten van de winterstop en dan weer volle bak er tegenaan.