...

Divisie 1 A

3 oktober 2020 14:30

Onbekend

Zaterdag 3 oktober 14:30 uur is het dan eindelijk zo ver. Competitiewedstrijd nummer 5 staat op het programma. Tegen IJsselmeervogels die 4 punten boven ARC staan. Het fluitsignaal klinkt en we starten scherper dan de voorgaande wedstrijden, na een paar kleine kansen en een veel op en neer gaande eerste helft klinkt het fluitsignaal voor rust bij een 0-0 ruststand. Beide ploegen hebben een paar kleine mogelijkheden gehad op het eerste doelpunt, een spannende 2e helft staat ons dus te wachten.
De 2e helft gaat weer redelijk gelijk op, totdat helaas IJsselmeervogels vrij snel na de rust weet te scoren uit een vroege voorzet. De tijd tikt door en het begint een iets minder plezierige wedstrijd te worden. IJsselmeervogels doet er alles aan om de wedstrijd te ontregelen middels fysiek voetbal waarbij de grens van het toelaatbare wordt opgezocht. Zo komt het dat Kevin en Julien op een gegeven moment de gele kaart te zien krijgen. We zijn ondertussen alweer aangekomen bij het slot van de wedstrijd. Een paar spannende corners volgen. Bij één van deze wordt een speler van ons naar de grond getrokken in het zicht van de scheids. Penalty! Het is de 82e minuut waarin Moreno deze penalty heel koeltjes benut en brengt hiermee de stand op een meer dan verdiende 1-1. 20201003_162447-1.jpg

De laatste minuten bevatten echter nog een paar kansrijke momenten, aan beide kanten blijven deze echter onbenut. 1-1 is de eindstand van dit spannende duel, waarbij ARC uiteindelijk toch van die 0 punten af is. Een grote opluchting. Op basis van het vertoonde spel reist de groep zaterdag a.s. vol vertrouwen richting Amstelveen waar Roda’23 de volgende tegenstander is. De aanvang is 15.00 uur. Indien ARC weet te winnen gaat het Roda’23 voorbij op de ranglijst.