Waar ze helaas met 4-1 hebben verloren van de Friezen.
Beau zou later aansluiten.
We begonnen wederom sterk tegen een ploeg met jongens die al bijna volgroeid waren.
Zeker achterin en voorin liepen spelers van bijna 1 meter 80.
Zeker geen makkelijke tegenstander met goede voetballers.
In de 8ste minuut was het Rens die steeds goed opkwam die een goede voorzet gaf echter liepen Adil en Loet elkaar in de weg waardoor de goede verzet niet werd benut.
7 minuten later was het Loet  die Adil  in de zestien goed aanspeelde en Adil schoot goed in maar de keeper had de bal.
Thom speelde da bal prachtig op Loet die de bal helaas niet onder controle kreeg waardoor we de kans op de 1-0 lieten lopen.
De tegenstander deed goed mee en met veel fysieke kracht werden ze iets beter.
Op een schot van hun aanvaller gooide Joep zich met volle overgave voor de bal waardoor het niet 0-1 werd.
In de 24ste minuut werd er aan de linkerkant niet goed uitverdedigd, waardoor de tegenstander zeer gemakkelijk toch de 0-1 kon maken.
We waren aardig aan elkaar gewaagd en we kregen wederom kansen op de gelijkmaker maar helaas net niet.
Rusten dan maar.
De tweede helft lieten we zien dat we er voor de 100% voor zouden gaan.
Morris werd toegevoegd aan het middenveld om meer druk en power te kunnen uitvoeren.
Dat werkte uitstekend.
Thomas Dijkman ging achterin vol gas en ook dat pakte goed uit.
Na een mooie diepte bal van Bas ging Loet er vol gas vandoor om de 1-2 te maken.
Dit lukte ook en we gingen er weer in geloven.
We gaven de tegenstander geen kans om op te bouwen en we werden steeds sterker.
Alleen de 2-2 bleef uit.
Na een echte scrimmage voor het doel van de tegenstander schoot Bradley de bal via, via niet in het doel.
Was ook bijna niet te doen met een wout van spelers voor het doel.
Sporting Martinus counterde na deze scrimmage en 7 minuten voor tijd schoten ze de 1-3 erin.
De 2-2 hing in de lucht en was ook zeer verdiend geweest, maar helaas gingen we
met 0 punten weer de kleedkamer in.
Op naar volgende week.
Bilal gaat weer trainen en Amine zal ook weer present zijn.
Als we de inzet tonen zoals we vandaag in de 2e helft gedaan hebben duurt het niet lang meer
dat we de eerste punten gaan binnenhalen.