4264RN
VEEN
tel. 0416-691794

Het is meestal lastig uit bij Achilles Veen. Vandaag was dat niet anders.

ARC startte de eerste helft goed. In de eerste minuut was er al een kans voor Arjan Ouwendijk. Hij schoot de bal echter naast. Het was wachten op een doelpunt van ARC en die kwam er in de vijftiende minuut. Matthijs den Oude wist een voorzet van Jordi Tuithof op waarde in te schatten en kopte de 0 – 1 binnen.

ARC had het betere van het spel en het was wachten op de 0 – 2. Deze viel echter niet in de eerste helft. Twee kansen voor Arjan Ouwendijk werden niet verzilverd. De beste kans voor Achilles was in de dertigste minuut. Nikki Baggerman kon alleen op Aaron Balk afgaan, maar laatst genoemde voorkwam de 1 – 1 ruststand.

Aan het begin van de tweede helft had Achilles Veen de overhand, maar in de counter had Jordi Tuithof in de drie en vijftigste minuut 0 – 2 moeten scoren, maar helaas …..

Twee doelpuntrijke kansen van Achilles leverde echter geen doelpunt op en ARC liet in de twee en zestigste minuut zien hoe je dat wel doet. Een counter via Arjan Ouwendijk en Yassin Kaabouni was het wederom Matthijs den Oude die scoorde en de 0 – 2 op het scorebord zette. Daarna nam ARC het heft weer in handen en dat resulteerde via Matthijs den Oude en Arjan Ouwendijk in enkele kansen.

In de 74e minuut werd het eigenlijk onverwachts in eens 1 – 2. Een corner van Achilles Veen werd door Maarten Boddaert ingekopt. Daarna zette Achilles Veen alles op alles om de gelijkmaker te scoren, maar het vizier stond niet op scherp. In de counter was ARC nog gevaarlijk via Matthijs den Oude en Luuk Samsom.

Na vijf en negentig minuten vond scheidsrechter Niels Boel het welletjes en nam ARC de drie punten mee naar Alphen a/d Rijn.

Aaron Balk, Lilinho Martins Da Silva (72 Luuk Samsom), Derk Prins, Pepijn Kooij, Youri Duisterhof, Tjerk Ligtvoet, Neal Arnoldus (82 Coen de Groot), Arjan Ouwendijk, Jordi Tuithof (64 Lars van IJzendoorn), Matthijs den Oude, Yassin Kaabouni (64 Coen vd Hoek)