Zwaluwen Jeugd Beker O18 1e ronde Groep 1 05

Vandaag de 1e bekerwedstrijd tegen het 1 divisie hoger spelende Lisse JO18-1.

Het was een sombere herfstdag. De blaadjes van de bomen waren verspreid over het hele veld. Geen dug-out, maar een bankje en wat stoelen langs het veld. Een wat trieste bedoening. Helaas weer een belangrijke blessure achterin ( sterkte Brent). En we speelden op gras. Goed voor de spieren, dat wel..

Al met al een wat andere ambiance dan AFC afgelopen week. Hoe zouden onze mannen hiermee o gaan…

Helaas speelde wij in de sfeer van hierboven onze 1e helft…

Waar we afgelopen weken fanatiek onze kansen creëerden, was de felheid bij ons regelmatig ver te zoeken. Lisse had er duidelijk meer zin in en na 15 minuten maakten zij terecht de 1-0. De rest van de 1e helft bleven we achter de feiten aan lopen en de ruststand van 3-0 was zeker niet onverdiend voor Lisse.

De tweede helft werd er gelukkig uit een ander vaatje getapt en ondanks dat we bij lange na niet ons niveau van afgelopen weken haalden, waren er een aantal die de moed niet opgaven.

Zo was Nasser uitstekend bezig en na een snelle counter maakte hij beheerst de 3-1.

Toch was het Lisse dat de 4-1 maakte maar na een mooie pass van Wessel maakte Nasser beheerst zijn 2e van de dag. 4-2 . Dit was ook de eindstand.

Jammer dat we de 1e helft echt niet bij de les waren en natuurlijk zijn er excuses en redenen. Maar met de inzet van de 2e helft voor de hele wedstrijd was het waarschijnlijk toch anders gelopen.

Het bekeravontuur is over en we richten ons nu volledig op de volgende cruciale wedstrijden voor de mogelijkheid tot promotie. Koppie op en pak de inzet van de 2e helft mee komende zaterdag, maar dan wel de hele wedstrijd!