Het Hoge Land 23
2652EA
BERKEL EN RODENRIJS
tel. 010-5112006

Met de wetenschap dat degradatie inmiddels al een voldongen feit is wil iedereen het seizoen niet helemaal in mineur afsluiten. Dan maar proberen om niet op de laatste plaats te eindigen. Zeker met de dramatische wedstrijd tegen HFC nog in het achterhoofd ging ARC de strijd aan tegen het hoger geplaatste TOGB. De wedstrijd begint direct hoopvol, maar de kans na 1 minuut spelen gaat echter voorlangs. Beide teams houden elkaar aardig in evenwicht. Rond de 18e minuut is er een mooie kans voor Bendeguz maar deze wordt helaas teruggefloten voor buitenspel. 2 minuten later moet Jauke handelend optreden na een corner van TOGB. ARC dringt aan en na een mooie aanval via Booy, die goed doorgaat, echter zijn voorzet levert geen rendement op. Wederom 2 minuten later ziet Zine zijn schot een meter naast gaan. Met een 0-0 stand wordt de rust ingegaan. Net na rust is het TOGB dat dreigend opkomt maar het schot wordt door Jauke over de lat getikt. De daaropvolgende hoekschop geeft geen resultaat voor TOGB. Nabil haalt niet veel later van afstand uit, maar de doelman van TOGB onderschept zijn inzet. ARC blijft zoeken naar kansen. Bendeguz ziet helaas zijn actie op niets uitlopen. Rond de 55e minuut komen Zakaria en Kyan in het veld voor Yousseff en Nabil. Hierna komt er een schot TOGB en dat wordt prima gepakt door Jauke. Jauke kan geen moment verslappen want een minuut later moet hij weer in actie komen om de nul te houden. In deze fase is TOGB de aanvallende ploeg. Een schot van TOGB gaat gelukkig net naast. ARC herpakt zich weer en een strak schot van Dean, na een mooie actie van Zakaria verdwijnt in de veilige handen van de TOGB doelman. Kyan komt dreigend in de 16 maar zijn inzet wordt tot corner verwerkt die helaas geen succes oplevert. Kansen blijven er komen. Zine ziet zijn voorzet onderschept worden door de doelman van TOGB. Een minuut later is het voor ARC weer billenknijpen. Gelukkig gaat de poging van TOGB naast het doel over de achterlijn. Luuk komt er ook in en neemt de plek over van Haruki. Zakaria geeft een mooie pass op Zine maar deze wordt teruggefloten voor buitenspel. En dan is er rond de 83e minuut een memorabel moment. Booy krijgt de bal en stormt op, richting doel van en TOGB. Met zijn tomeloze inzet wordt uiteindelijk de meer dan verdiende 0-1 door hem gescoord. TOGB neemt direct weer het heft in handen, maar Jauke weet ook dit gevaar te bezweren. Daarna krijgt ARC nog kansen om de voorsprong te vergroten. Zine schiet vanaf 5 meter over. Lucas krijgt ook nog een kans maar kan te weinig kracht geven aan zijn schot en ziet de inzet langs de verkeerde kant van de paal achtergaan. Bendeguz gaat hierna uitstekend door en geeft mooi af op Zine maar hij schiet in de handen van de doelman. En zo blijft de eindstand 0-1. Al met al een resultaat dat uiteindelijk toch goed voelt, om zodoende ook in de laatste wedstrijd alles uit de kast te halen om ook tegen Quick Boys de 3 punten te pakken. De wedstrijd op Zegersloot begint a.s. zaterdag om 12.15 uur. Tot dan dan!