Lageweg 6
2201TV
NOORDWIJK ZH
tel. 071-3614530

Het werd vandaag een moeilijke wedstrijd voor beide partijen. De wind speelde daarin een hoofdrol.

In de beginfase was het aftasten van beide partijen. Tot de 8e minuut toen Derk Prins na een corner van Arjan Ouwendijk de 0 - 1 inkopte. Vervolgens kreeg Matt Veerhuis in de 13e minuut de kans om de stand te verdubbelen, helaas was keeper Lex Hoogervorst een sta in de weg.
In de 20e minuut werd de stand gelijk getrokken. Rik Brabander kon alleen op keeper Niels de Vogel af gaan. Deze bleek echter een sta in de weg maar de rebound was een prooi voor Chris Hoogervorst en zo werd de stand 1 - 1. Drie minuten later kwam SJC op voorsprong. Wederom was het Rik Brabander die de voorzet gaf en nu was het Tom Duindam die te gemakkelijk de 2 - 1 kon in tikken.
Elf minuten later was het weer gelijk. Matt Veerhuis kon alleen op de keeper af en hij maakte dit keurig netjes af 2 - 2.
Voor de rust kregen beide teams nog een enkele kans maar de stand werd voor de rust niet meer veranderd.

Over de tweede helft kunnen we kort zijn. Door de harde wind was van goed voetbal geen sprake. ARC had meer balbezit maar echte kansen werden er niet gecreeëerd ook SJC deed dit niet, maar in de 85e minuut werd een vrije trap van SJC door de geheel vrijstaande Martin van Trigt tot een doelpunt gepromoveerd 3 - 2. Ook de 4-2 kwam nog op het scorebord. Younes Seghrouchni kon in minuut 92 alleen op keeper Niels de Vogel afgaan en te scoren.

Volgende week zaterdag wacht in Broek op Langedijk BOL. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op het sportpark.