Oegstgeesterweg 4 B
2334BZ
LEIDEN
tel. 071-5174083

Na vorige week de kop gepakt te hebben in de competitie gaat de druk natuurlijk groter worden. ARC wil ook op die 1e plek blijven. Deze zaterdag staat UVS uit op het programma en dat beloofd ook weer niet makkelijk te worden. Een team met veel routiniers in de gelederen.
Een team dat naar verwachting makkelijk voetbalt en goed de ruimte weet te vinden. Wat ARC dus moet doen is het voorkomen daarvan.

De eerste helft doet ARC dit prima. Het oogt wat gehaast en er wordt veel de lange bal gehanteerd, maar als je de hele eerste helft bekijkt komt UVS eigenlijk niet tot kansen en ARC weet regelmatig gevaar te stichten wat resulteert in doelpunten van Shemaine na goed doorzetten en Eveline (slim lobje over de keeper) Er wordt dus gerust met een 0-2 voorsprong.

De tweede helft is aanvankelijk ook voor ARC wat pas in minuut 71 resulteert in een tweede doelpunt van Shemaine. UVS combineert wel maar weet eigenlijk nooit voor de goal van ARC te komen.
Na het derde doelpunt is er iets van concentratie uit het team van ARC verdwenen, waardoor UVS er wel aan te pas komt en de 1-3 binnen schiet. Zeker als UVS met 10 speelsters komt te staan na blessures krijgen ze nog teveel kansen en weet ARC helemaal niet te profiteren van een speelster meer. Gelukkig  wordt het niet echt spannend meer en tegen het einde van de wedstrijd knalt Natalia ook nog de 1-4 in de touwen.
Duidelijke uitslag dus tegen een UVS dat goed klem gezet werd en uiteindelijk door verlies van concentratie bij ARC nog een 20 minuutjes gevaar mocht stichten.

Komende zaterdag: ARC VR1 – FC Oegstgeest VR1 op Zegersloot om 11.00