Drie Burgpad 3
1097HK
AMSTERDAM
tel. 020-6941013

240309_3.jpgOp een hobbelig veld was de taak voor de ARC dames om de smaak van de vorige wedstrijden weg te spoelen. En er is ook nog wat goed te maken van de eerste seizoenshelft waarbij alleen van DVVA werd verloren. De speelwijze van DVVA is dan ook best uniek te noemen. Direct met 4 speelsters vol druk naar voren op de verdedigers van ARC die daar best moeite mee hebben en dat gaf soms wat hectiek. Gaandeweg de eerste helft krijgt ARC meer grip en weet de wedstrijd naar zich toe te trekken met een wat gelukkig doelpunt van Shemaine. Even daarna krijgt DVVA een vrije trap net buiten de 16 die ze knap binnen schieten.

Met een 1-1 rust gaan we de kleedkamer(tje) in aan de limo. Wat er in de limo heeft gezeten weten we niet maar de tweede helft is de energie er helemaal uit. DVVA maakt de 2-1 en houdt daarna de boel dicht door eigenlijk alle duels te winnen en op alle fronten de gretigere ploeg te zijn.

Volgende week weer nieuwe kansen tegen Purmerend VR1 om 11.00 op Zegersloot.